Ludovic Orban, întâmpinat şi el cu huiduieli la Iaşi . Cum a reacţionat premierul | VIDEO

Şi premierul Ludovic Orban a avut parte de huiduieli la Iaşi, înainte de a-şi începe discursul. „Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”, a reacţionat Orban.

2073 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, întâmpinat şi el cu huiduieli la Iaşi . Cum a reacţionat premierul | VIDEO

Premierul Ludovic Orban, întâmpinat şi el cu huiduieli la Iaşi | VIDEO

Înainte de a-şi ţine discursul de Ziua Unirii, mai mulţi ieşeni l-au huiduit pe premier.

„Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”, le-a răspuns Orban.

Apoi, premierula vorbit despre obiectivele pe care le are Guvernul legate de Moldova.

„Obiectivul nostru este de a pune bazele unor investiţii serioase în Moldova. Vreau să vă reamintesc că primul contract de finanţare din fonduri europene a unui spital regional din România a fost semnat pentru construcţia Spitalului Regional din Iaşi”, a spus premierul, fiind aplaudat aici de mulţime.

Apoi, Orban a anunţat că în şedinţa de Guvern de marţi va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă prin care gestionarea proiectului Autostrăzii Unirii va trece la Ministerul Transportrurilor şi se va încheia parteneriatul public privat.

„Obiectivul nostru e ca în exerciţiul financiar 2012-2027 Autostrada să fie finanţată din fonduri europene. Autostrada Unirii şi Autostrada Sibiu - Piteşti sunt absolut fundamentale”, le-a spus premierul oamenilor.

Anterior, preşedintele Klaus Iohannis a fost aplaudat şi huiduit în acelaşi timp de ieşeni, când a vorbit despre alegeri anticipate şi necesitatea infrastructurii de transport.

Orban despre huiduielile de la Iaşi: O atmosferă mai colorată

Premierul Ludovic Orban a reacţionat la huiduielile de la Iaşi spunând că au fost implicate „două grupuri cu agitatori” şi au făcut „atmosferă mai colorată”.

Întrebat despre faptul că a avut parte de huiduieli la Iaşi, înainte de a-şi începe discursul, premierul Ludovic Orban a răspuns: „Să ştiţi că ne aşteptam. Au fost două grupuri acolo, unii dintre ei cu agitatori, inclusiv din galerii de fotbal. Asta e, e atmosferă mai colorată”.

Premierul fusese huiduit înainte de a-şi începe discursul de Ziua Unirii, el spunându-le celor care se manifestau zgomotos: „Nu mă faceţi să cred că printre noi mai sunt alegători ai lui Vogoride”.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici