Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu îmi este teamă, am în spate 25 de ani de carieră în viaţa publică

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a ajuns luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat, la intrare în sediul instituţiei precizând că nu se teme şi că nu a încălcat legea.

2326 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu îmi este teamă, am în spate 25 de ani de carieră în viaţa publică

Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu îmi este teamă, am în spate 25 de ani de carieră în viaţa publică (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

"Nu îmi este teamă, am în spate 25 de ani de carieră în viaţa publică în care nu am fost niciodată nici măcar bănuit de implicare în vreo faptă de corupţie, în care nu am încălcat legea şi tot ce am câştigat, am câştigat pe munca mea. Nu este o citaţie, este o invitaţie", a declarat Ludovic Orban.

Candidatul Partidului Naţional Liberal la Primăria Capitalei nu a vrut să spună în ce calitate a fost chemat de procurorii DNA la sediul instituţiei.

Anterior, prim-vicepreşedintele PNL a anunţat pe pagina sa de Facebook că a fost citat de procurorii DNA pentru a fi audiat.

"Astăzi mă voi abate de la programul obişnuit, nu particip la nicio întâlnire cu alegătorii, nu particip la nicio emisiune, nu mă întâlnesc cu specialişti independenţi pentru finalizarea programului pentru bucureşteni, astăzi am aflat că trebuie să fac altceva. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Aştept curios să aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat", a scris pe pagina sa de Facebook Ludovic Orban.

În luna martie, Ludovic Orban a fost desemnat de Partidul Naţional Liberal candidatul formaţiunii politice la alegerile de la Primăria Capitalei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici