Nicuşor Dan îi cere Alinei Gorghiu să-l retragă din cursa electorală pe Ludovic Orban

Nicuşor Dan, candidat la Primăria Capitalei din partea Uniunii Salvaţi Bucureştiul, îi cere copreşedintelui PNL Alina Gorghiu să îl retragă din cursa electorală pe Ludovic Orban, susţinând că sondajele arată că ar obţine mai multe voturi decât liberalul, într-o confruntare cu PSD.

4769 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan îi cere Alinei Gorghiu să-l retragă din cursa electorală pe Ludovic Orban

Nicuşor Dan îi cere Alinei Gorghiu să-l retragă din cursa electorală pe Ludovic Orban

"Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune TV, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi. Alina Gorghiu greşeşte. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD-ul, voi obţine cele mai multe voturi, aşa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-şi retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câştige", a scris duminică, pe Facebook, Nicușor Dan.

El mai susţine că PNL şi PSD au o lungă istorie în care au lucrat împreună împotriva intereselor alegătorilor. "Mandatul meu va pune stop acestui blat între politicienii care au fost la putere. O invit pe Alina Gorghiu să retragă candidatura domnului Orban. Îi invit pe susţinătorii PNL să voteze cu mine, fiindcă doar aşa vor fi siguri că votul lor este respectat", a mai susţinut candidatul USB.

Pe de altă parte, duminică, într-o emisiune TV, candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Vrânceanu Firea, şi-a reînnoit oferta către Nicuşor Dan să accepte poziţia de viceprimar în cazul în care social-democraţii vor câştiga alegerile pe Bucureşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici