Ludovic Orban: Nu vom rata ocazia de a depune moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, vineri, că liberalii nu vor rata ocazia de a depune o moţiune de cenzură până la finalul sesiunii arlamentare, afirmând că demersul trebuie să se bazeze pe raţiuni extrem de serioase.

402 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban: Nu vom rata ocazia de a depune moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară

Ludovic Orban: Nu vom rata ocazia de a depune moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară

"Opoziţia are la dispoziţie pe parcursul unei sesiuni parlamentare o singură moţiune de cenzură. (...) Decizia de a iniţia o moţiune de cenzură este o decizie care trebuie cumpănită bine, să se fundamenteze pe nişte raţiuni extrem de serioase şi care să fie iniţiată atunci când există cele mai mari şanse pentru ca ea să-şi realizeze efectul pentru care este depusă. (...) Nu vom rata ocazia de a utiliza acest instrument democratic, constituţional în cadrul acestei sesiuni parlamentare", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Şeful statului a anunţat că cere demisia premierului Dăncilă.

"Având în vedere acestea, eu retrag încrederea doamnei Dăncilă. După cum am spus pe 29 ianuarie guvernul a fost investit. Au trecut aproximativ trei luni de atunci, după care pot să trag o concluzie. Doamna Dăncilă nu face faţă poziţiei de premier al Romţniei şi transformă guvernul într-o vulnerabilitate pentru România. De aceea solicita public demisia doamnei Dăncilă din funcţia de premier", a mai spus Iohannis.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici