Ludovic Orban, scris "Ludovic Organ" în sesizarea lui Udrea către Comisie

Sesizarea Elenei Udrea către Comisia de anchetă îl menţionează pe liberalul Ludovic Orban, repetat, cu numele de Ludovic "Organ", motiv pentru care, potrivit relatării lui Nicolae Bănicioiu (PSD), "o doamnă de la cabinetul preşedintelui Camerei" a încercat să retragă documentul pentru a-l corecta.

192 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban, scris "Ludovic Organ" în sesizarea lui Udrea către Comisie

Ludovic Orban, scris "Ludovic Organ" în sesizarea lui Udrea către Comisie (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Vicepreşedintele comisiei Nicolae Bănicioiu i-a informat pe membrii comisiei că, în pauza şedinţei comisiei, "o doamnă de la cabinetul preşedintelui Camerei Deputaţilor" a încercat să sustragă această sesizare a Elenei Udrea pe motiv că vrea să corecteze numele lui Ludovic Orban, care a fost scris greşit.

Bănicioiu a povestit că doamna de la cabinetul preşedintelui Camerei a spus că a fost sunată de la registratură pentru a i se spune despre această greşeală.

"Nu este normal ca orice corespondenţă să treacă pe la cabinetul preşedintelui Camerei şi ca un document să poată fi retras", a spus Bănicioiu.

Ministrul Turismului Elena Udrea a trimis, miercuri, membrilor Comisiei de anchetă în cazul său, o sesizare în care apreciază că orice cercetare în acest cadru al comisiei este improprie, a declarat vicepreşedintele comisiei Nicolae Bănicioiu.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici