Ludovic Orban şi alţi 16 parlamentari liberali au demisionat din PNL: demisia nu este un sfârşit, vom începe o construcţie solidă

Ludovic Orban a plecat din PNL. Fostul preşedinte al partidului, însoţit de un grup de senatori şi deputaţi liberali, a anunţat că va înfiinţa o nouă formaţiune politică.

4149 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban şi alţi 16 parlamentari liberali au demisionat din PNL: demisia nu este un sfârşit, vom începe o construcţie solidă

Ludovic Orban şi alţi 16 parlamentari liberali au demisionat din PNL: demisia nu este un sfârşit, vom începe o construcţie solidă

Fostul lider PNL şi alţi 16 parlamentari liberali au demisionat marţi din partid din cauza conflictului în care au intrat cu noua conducere a formaţiunii politice. Ei au anunţat că vor înfiinţa o nouă formaţiune cu doctrină liberală.

„Demisia nu este un sfârşit, este un început, nu mă las oricâte aluzii am auzit în ultimele luni. Vom începe împreună o construcţie solidă care să se bazeze pe oameni cu onoare”, a declarat Ludovic Orban.

Fostul lider liberal a mai spus că gestul său şi al celor 16 parlamentari va fi urmat de numeroşi alţi membri PNL din toate structurile partidului.

„Câtă frunză, câtă iarbă, partea bună a partidului va veni cu noi”, a spus Orban.

De asemenea, Ludovic Orban a anunţat că vrea să formeze un nou grup parlamentar. Demersurile vor fi iniţiate săptămâna viitoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici