Ludovic Orban şi Crin Antonescu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL

Purtătorul de cuvânt al PNL, Bogdan Olteanu, a declarat, miercuri, la finalul Delegaţiei Permanente, că Ludovic Orban şi Crin Antonescu şi-au anunţat candidatura pentru şefia formaţiunii în timpul şedinţei, Orban confirmând acest lucru.

30 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban şi Crin Antonescu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL

Ludovic Orban şi Crin Antonescu şi-au anunţat candidatura la şefia PNL (Montaj foto)

"În cursul şedinţei de astăzi, colegii noştri Crin Antonescu şi Ludovic Orban şi-au anunţat amândoi candidatura la preşedinţia partidului", a susţinut Bogdan Olteanu.

La rândul său, Ludovic Orban a declarat că şi-a reconfirmat intenţia de candida la funcţia preşedinte al PNL, cu obiectivul de a câştiga alegerile parlamentare şi de readucere a partidului la guvernare.

"Mi-am reconfirmat intenţia de a candida la preşedinţia PNL cu obiectivul clar de a câştiga viitoarele alegeri parlamentare şi ca în acest an electoral să scăpăm România de ultima relicvă a regimului comunisto-securist, respectiv Traian Băsescu", a susţinut Ludovic Orban, la finalul Delegaţiei Permanente.

Întrebat dacă nu cumva este un dezavantaj pentru el şi pentru Crin Antonescu faptul că merg pe acelaşi trend defavorabil lui Tăriceanu, Orban a menţionat că nu este vorba de dezavantaje, ci de o competiţie, pe oferte politice.

"Nu este vorba de avantaje şi dezavantaje, în partid este vorba despre o competiţie în care fiecare va veni cu o ofertă politcă. În ceea ce mă priveşte, v-am spus, am venit cu câteva obiective, câştigarea alegerilor, readucerea PNL la guvernare pe poziţia de principal partid de guvernământ, şi în mod evident realizarea a tot ceea ce este posibil pentru a scăpa România de Băsescu", a spus Orban.

Întrebat dacă s-au anunţat candidaturile la şefia PNL în Delegaţia Permanentă, preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că la PNL "candidaturile se pot anunţa oricând până la Congres, cu 48 de ore înainte".

Întrebat ce părere are de competiţia internă care îi implică pe Orban şi Antonescu, liderul PNL a menţionat că i se pare firească.

"Mi se pare absolut firească, nu cred că are rost să ne punem mari semne de întrebare sau... Întotdeauna, în cadrul PNL la Congres a fost o competiţie, cred că este un lucru normal, binevenit, firesc", a apreciat Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici