Ludovic Orban:Trebuie să dăm PSD-ului o mamă de bătaie la europarlamentare să îi iasă politica din cap

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că PSD e o formaţiune certată cu legea şi că ar trebui să primească „o mamă de bătaie” la europarlamentare „să le iasă politica din cap”. Liderul liberal a spus că este convins că partidul are capacitatea de a câştiga alegerile europarlamentare.

1416 afișări
Imaginea articolului Ludovic Orban:Trebuie să dăm PSD-ului o mamă de bătaie la europarlamentare să îi iasă politica din cap

Ludovic Orban:Trebuie să dăm PSD-ului o mamă de bătaie la europarlamentare să îi iasă politica din cap

„Intrăm în doi ani foarte importanţi pentru România şi pentru PNL. Doi ani care vor da direcţia României. Primele alegeri sunt pentru Parlamentul European. Sunt cele mai importante alegeri de când a intrat România în UE. Prea s-a sădit în mintea multor români acest sentiment de atotputernicie al PSD. Este fals! PSD este un partid de oameni certaţi cu legea, certaţi cu bunul-simţ, certaţi cu competenţa, mai nou văd că ăştia pe care îi trimit în funcţii sunt certaţi cu limba română. Nu înţeleg, care e problema? De ce să nu îi putem bate pe ăştia? Ar trebui să le dăm o mamă de bătaie la alegerile europarlamentare să le iasă politica din cap. Nu există niciun argument care să mă poată convinge că PNL nu are capacitatea de câştiga”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la şcoala de vară a Organizaţiei femeilor liberale care se desfăşoară în staţiunea Saturn.

Acesta a adăugat că vin doi ani importanţi pentru România.

„Gata cu joaca, gata cu dezbateri interne, ne aşteaptă doi ani de zile care vor fi decisivi pentru evoluţia româniei. Doi ani în care vom avea patru alegeri, in care fiecare membru al PNL va trebui să fie impicat la maxim în atingerea obiectivelor PNL. Principalul obiectiv este câştigarea alegerile locale, parlamentare, prezidenţiale şi formarea guvernului. Pentru a atinge aceste obiective trebuie să facem lucruri simple. În primul rând să fim mai aproape de oameni, să vorbim cu ei, să găsim soluţii la problemele lor, souţii realizabile, nu poveşti de adormit copii şi să-I convigem că e mult mai simplu să petreci un sfert de oră să votezi decât să participi la mitinguri împotriva unei puteri abuzive. Foarte mulţi oameni au considerat că nu e important să meargă la vot în 2016”, a precizat Ludovic Orban sâmbătă, la şcoala de vară a TNL.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că nu ar fi rău dacă primele nume pe lista PNL a candidaţilor pentru alegerile parlamentare să fie„Ludovic Orban,Vasile Blaga şi Crin Antonescu”.Liderul PNL a anunţat că până acum s-au înscris pe listă Cristian Buşoi, Mircea Hava şi alţi liberali.

„A început înscrierea pe listă. Avem termen de depunere a candidaturilor pe 1 octombrie. Aştept cu interes candidaturi. Şi-au anunţat candidatura Mircea Hava, Dan Motreanu, Daniel Buda, Siegfried Mureşan, Cristian Buşoi, Marian Marinescu, cam aştia candidează. Sunt mulţi colegi care mi-au cerut să candidez, evident poate mulţi nu mi-au cerut că mă iubesc. Unii mi-ar fi cerut „candidează tu că dacă nu obţinem scorul pe care îl aşteptăm, tu o să răspunzi personal, alţii probabil m-au invitat să candidez sperând că voi creşte scorul partidului ”, a afirmat liderul PNL, Ludovic Orban, la Realitatea TV.

Întrebat dacă primele trei nume de pe lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare ar putea fi Ludovic Orban, Vasile Blaga şi Crin Antonescu, liderul PNL a susţinut că „nu ar fi rău”, dar nu poate da momentan răspunsul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici