Mădălin Voicu: Am primit oferte din partea tuturor partidelor

Deputatul Mădălin Voicu, exclus recent din PSD, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că a primit oferte din partea tuturor partidelor, inclusiv de la liberalul Ludovic Orban, subliniind că îşi rezervă dreptul de a rămâne independent şi de a susţine sau critica persoane, nu partide.

22 afișări
Imaginea articolului Mădălin Voicu: Am primit oferte din partea tuturor partidelor

Mădălin Voicu: Am primit oferte din partea tuturor partidelor (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă a primit o ofertă de a adera la PNL, din partea lui Ludovic Orban, Mădălin Voicu a precizat: "Nu numai de la Orban, ci de la personalităţi din toate partidele. Dar eu vreau să le reamintesc tuturor că sunt un om care am un comportament politic stabil şi echilibrat şi nu mă pot muta cu cortul de colo-colo, la diferite partide".

"Pentru că eu cred într-o stângă dinamică, modernă şi echilibrată, nu am cum să devin peste noapte din socialist un om de dreapta sau de altă sorginte politică. Eu, chiar dacă sunt libertin, prefer să fiu libertin în partidul meu decât în alt patid, aşa că nu se pune problema", a subliniat Voicu.

El a precizat că are foarte mulţi prieteni în zona PNL, enumerându-i pe Ludovic Orban, Crin Antonescu, Norica Nicolai şi Bogdan Olteanu, dar a arătat că, de asemenea, are foarte mulţi prieteni şi în zona PDL.

"Consider că, pentru moment, dacă se va decide că excluderea mea din PSD este imperios necesară, să-mi rezerv dreptul să rămân independent şi, în condiţiile în care, pe parcurs, voi avea de optat...Deocamdată îmi propun să susţin persoane, nu partide. Dacă există nevoia de a mă exprima legat de un partid, cu siguranţă că nu voi alege decât persoane din partidul respectiv sau partidele respective pe care le voi sprijini sau critica", a arătat Voicu.

El a precizat că este prematur să se vorbească despre mutarea sa "cu bagaje" la un alt partid este prematur să se vorbească, subliniind că are o obligaţie morală faţă de colegii şi partidul pe care l-a servit până în prezent, chiar dacă PSD, în acest moment, "încearcă să aibă un discurs de stânga, dar de multe ori are un comportament stângaci".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici