MAE vrea să ştie dacă ambasadorul ucrainean a avut mandat pentru declaraţiile sale

Purtătorul de cuvânt al MAE, Alin Şerbănescu, a declarat, joi, că îi cere public ambasadorului ucrainean să explice dacă a avut mandat de la autorităţile ucrainene pentru a face o serie de declaraţii într-un interviu acordat MEDIAFAX.

36 afișări
Imaginea articolului MAE vrea să ştie dacă ambasadorul ucrainean a avut mandat pentru declaraţiile sale

Ambasadorul Ucrainei la Bucureşti, Markiyan Kulyk (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Îi solicităm public domnului ambasador să spună public dacă a avut mandat de la autorităţile ucrainene, pe care le reprezintă pentru declaraţiile făcute în interviu", a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al MAE, Alin Şerbănescu.

El a răpuns astfel unei solicitări de a comenta o serie dintre declaraţiile făcute de ambasadorul ucrainean într-un interviu acordat agenţiei MEDIAFAX şi publicat miercuri.

Ambasadorul Ucrainei la Bucureşti, Markiyan Kulyk, a sugerat, prin declaraţiile făcute într-un interviu acordat MEDIAFAX, că principalele motive pentru care vizita preşedintelui Traian Băsescu în Ucraina a fost amânată se menţin, din cauza părţii române.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici