Magda Catone, propunerea PNL de viceprimar la un sector al Capitalei/ Violeta Alexandru: PNL Bucureşti respectă protocolul cu USR-Plus. Contăm pe sprijinul PMP

  • Actriţa Magda Catone şi Adrian Costache sunt propuşi de PNL pentru cele două posturi de viceprimar al Sectorului 2, a scris Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, pe pagina de Facebook.
  • Violeta Alexandru: „PNL respectă Protocolul semnat cu USR-Plus. Contăm pe sprijinul PMP”
  • Viceprimarii sunt aleşi după constrituirea Consiliilor Locale şi sunt decişi prin vot de partidul/partidele care formează majoritatea
1253 afișări
Imaginea articolului Magda Catone, propunerea PNL de viceprimar la un sector al Capitalei/ Violeta Alexandru: PNL Bucureşti respectă protocolul cu USR-Plus. Contăm pe sprijinul PMP

Marga Catone, propunerea PNL pentru funcţia de viceprimar la un sector al Capitalei/ Violeta Alexandru: PNL Bucureşti respectă protocolul cu USR-Plus. Contăm pe sprijinul PMP

Liderul PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că, atât la nivel de Capitală, cât şi la nivel de sector, organizaţiile şi-au desemnat candidaţii pentru funcţiile de viceprimari: „PNL respectă Protocolul semnat cu USR-Plus. Contăm pe sprijinul PMP”.

Ea prezintă şi candidaţii liberali pentru funcţiile de viceprimar.

Violeta Alexandru a prezentat propunerile PNL pentru toate primăriile din Bucureşti:

Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu
Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb
Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone şi Adrian Costache
Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea
Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea
Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – Plus.

„Respectând Protocolul încheiat cu partenerii noştri de la USR - Plus, în birourile politice ale organizaţiilor PNL din toate sectoarele în care, în consiliile locale, avem majoritate alături de parteneri, am desemnat de curând candidaţii pentru funcţiile de viceprimari. La Capitală - prin Biroul Politic al Municipiului Bucureşti, la sectoare - prin Birourile Politice de sector. La sectorul 5 nu avem majoritate, Dreapta nu va propune viceprimar(i). Practic, PNL respectă principiul parităţii, principiul stabilit în mod expres în Protocolul semnat, înainte de alegeri, cu USR-Plus, pentru binele bucureştenilor.

Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu. După cum este cunoscut, propunerea USR – Plus pentru VP este Vlad Voiculescu. Stelian este deja în coordonare cu Vlad, am toată încrederea că vor lucra bine alături de Nicuşor Dan”, adaugă liderul PNL Bucureşti.

Potrivit listei prezentată de Violeta Alexandru, viceprimar al Sectorul 1 din partea PNL va fi Ramona Porumb, viceprimari liberali la Sector vor fi Magda Catone şi Adrian Costache, la Sectorul 3 Alexandru Oancea, la Sectorul 4 Robert Florea, iar ambii viceprimari de la Sectorul 6 sunt de la USR – Plus.

„Aşa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 şi Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanţii partidului partener. Contăm pe sprijinul PMP pentru proiectele iniţiate spre binele bucureştenilor. Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală şi nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Aşadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câştigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forţele în faţa unui PSD care nici nu renunţă nici nu lasă Capitala şi sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a mai spus Alexandru.

„Este incredibil ce se întâmplă în Bucureşti după alegeri. Contestaţii PSD vizând primarii aleşi ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuşi, se agaţă cu dinţii de scaunele pierdute. Mai că îţi vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da nişte tunuri în afara mandatului. Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina! Vreau să ne apucăm de treabă alături de partenerii noştri. Primesc, în acest timp, multe mesaje de la bucureşteni care, pe bună dreptate, spun că ne aşteaptă să luăm decizii. Vreau să ştie că suntem pregătiţi să preluăm lucrurile. În echipa mea de la PNL, toate şedinţele de desemnare a candidaţilor pentru poziţiile de viceprimari - la Capitală şi la sectoare - au avut loc. Aceşti oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noştri. Am promis bucureştenilor seriozitate şi pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020”, transmite liderul PNL Bucureşti. 

Magda Catone este actriţă la Teatrul Naţional din Bucureşti, şi a fost soţia actorului Şerban Ionescu. Magda Catone a absolvit Academia de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti în anul 1982, la clasa profesorului Amza Pellea şi a debutat în anul 1981, când încă era în facultate, în filmul lui Lucian Pintilie "De ce trag clopotele Mitică?".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
pnl,
usr,
pmp

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici