Mai mulţi parlamentari PSD au primit sms-uri de susţinere a lui Mitrea la şefia MAI – surse

Mai mulţi parlamentari PSD au declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că, după demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de ministru al Internelor, au primit sms-uri de susţinere a lui Miron Mitrea pentru preluarea acestei funcţii.

18 afișări
Imaginea articolului Mai mulţi parlamentari PSD au primit sms-uri de susţinere a lui Mitrea la şefia MAI – surse

Mai mulţi parlamentari PSD au primit sms-uri de susţinere a lui Mitrea la şefia MAI – surse

SMS-urile primite de unii parlamentari social-democraţi conţineau mesaje de susţinere a lui Miron Mitrea ca posibilă soluţie a PSD pentru funcţia de ministru al Administraţiei şi Internelor.

Aceiaşi parlamentari au mai afirmat că au primit astfel de sms-uri atât din partid, cât şi din afara partidului.

Mai multe surse din PSD relatau, pentru MEDIAFAX, la mijlocul lunii ianuarie, că Miron Mitrea şi-a manifestat, în cadrul unor discuţii informale cu mai mulţi apropiaţi, intenţia de a-l contracandida pe Mircea Geoană la preşedinţia partidului.

Preşedintele PSD anunţa, în urmă cu două săptămâni, la Snagov, convocarea Congresului ordinar al partidului, fără însă a preciza dacă actuala conducere urmează să îşi depună mandatul la acest Congres, pentru declanşarea alegerilor la nivelul tuturor funcţiilor de conducere la vârful PSD.

Surse din PSD au declarat, pentru MEDIAFAX, că Geoană şi-a nuanţat, în ultima vreme, opţiunile, el intenţionând ca la acest Congres să fie desemnat şi candidatul PSD la prezidenţiale, iar alegerile să fie făcute doar pentru funcţiile vacante sau ocupate interimar – de secretar general şi de vicepreşedinţi.

Senatorul PSD Miron Mitrea a apreciat, marţi, că este întemeiată decizia lui Liviu Dragnea de a-şi da demisia din funcţia de ministru Administraţiei şi Internelor, însă, la acest moment, nu poate face comentarii cu privire la demersul acestuia.

"La momentul acesta nu pot face vreun comentariu cu privire la hotărârea pe care a luat-o Dragnea", a declarat jurnaliştilor Miron Mitrea, înainte de a intra în sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde a fost citat pentru marţi într-un dosar.

Citeşte şi:

Dragnea a demisionat din cauza numirilor la MAI - surse

Dragnea demisionează de la conducerea Ministerului de Interne

Dragnea a avut o discuţie cu Boc înainte de a-şi anunţa demisia - surse

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici