Ciolacu anunţă moţiunea de cenzură imediat după starea de alertă

  • Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a anunţat miercuri că PSD va depune o moţiune de cenzură
  • Acest lucru se va întâmpla după ce se termină starea de alertă
6547 afișări

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a anunţat miercuri că PSD va depune o moţiune de cenzură imediat după încheierea stării de alertă.

Parlamentarii PSD pregătesc deja redactarea moţiunii şi strângerea de semnături pentru a fi gata să acţioneze la momentul oportun. „Vreau să vă anunţ public că începând de azi Parlamentarii PSD încep să lucreze la textul moţiunii de cenzură şi la strângerea de semnături pentru susţinerea moţiunii de cenzură pe care o să o depunem a doua zi după ce starea de alertă se va încheia”, a spus Ciolacu.

Ciolacu a spus că motivul moţiunii îl reprezintă faptul că guvernul a prelungit starea de alertă cu 30 de zile fără să consulte Parlamentul, inclusiv cu PSD, partid important.

PSD va ataca la Curtea Constituţională hotărârea de guvern adoptată marţi prin care guvernul a prelungit moţiunea de cenzură.

”În privinţa stării de alertă, aseară, la 21.30, când am primit documentele am constatat cel mai mare abuz de putere care a avut loc în România, respectiv ocolirea Parlamentului în ceea ce priveşte restrângerea de drepturi şi libertăţi, lucru stipulat explicit în Constituţie că nu se poate face fără lege în Parlament”, a anunţat Marcel Ciolacu.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici