Marcel Ciolacu, critici la adresa preşedintelui: Iohannis, artizanul acestui dezastru, doarme neîntors

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, critică dur atât formaţiunile din coaliţia de guvernare, cât şi pe şeful statului: „Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors”.

273 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, critici la adresa preşedintelui: Iohannis, artizanul acestui dezastru, doarme neîntors

Marcel Ciolacu, critici la adresa preşedintelui: Iohannis, artizanul acestui dezastru, doarme neîntors

„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găşti au aruncat ţara în haos. Iar Iohannis - artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă daţi cu trotinetele în cap! Vă trageţi de păr în faţa camerelor! Vă maimuţăriţi la tv încercând să păreţi gravi în timp ce daţi ultimatumuri şi para-ultimatumuri! Aţi transformat masa guvernului într-o tarabă a intereselor şi ifoselor voastre! Dar pentru ţară ce faceţi, incompetenţilor?! Dar ultimatumuri pentru a creşte testarea şi numărul de paturi la ATI când daţi? Chiar nu vă e ruşine?!”, transmite Marcel Ciolacu.

El reaminteşte de faptul că, joi, autorităţile au raportat 195 de decese din cauza COVID-19.

„Nu e niciun loc la ATI. Lumea moare de foame la propriu. Euro este 5 lei. Agricultura e la pământ. Aţi depăşit viteza luminii la împrumuturi. De 4 luni nu faceţi decât să vă împărţiţi funcţii şi bani. România se scufundă şi voi continuaţi să vă bateţi pe ciolan! Opriţi-vă”, conchide preşedintele social-democraţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici