Marcel Ciolacu, despre întâlnirea cu Florin Cîţu pe tema PNRR. „Putea să mă cheme şi la Vama Veche, mergeam şi acolo”

  • Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat miercuri seara că la discuţia pe care o va avea joi cu premierul Florin Cîţu va merge cu mai mulţi specialişti ai partidului, dar şi cu reprezentanţi ai IMM-urilor şi ai sindicatelor.
  • Ciolacu a mai precizat că nu este deranjat de modul în care a fost anunţată întâlnirea.
  • „Putea să mă cheme şi la Vama Veche, mergeam şi acolo”, a spus liderul PSD.
469 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, despre întâlnirea cu Florin Cîţu pe tema PNRR. „Putea să mă cheme şi la Vama Veche, mergeam şi acolo”

Marcel Ciolacu, declaraţii despre întâlnirea cu Florin Cîţu pe tema PNRR. „Putea să mă cheme şi la Vama Veche, mergeam şi acolo”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, miercuri seara, că la discuţia pe care o va avea joi cu premierul Florin Cîţu va merge cu mai mulţi specialişti ai partidului, dar şi cu reprezentanţi ai IMM-urilor şi ai sindicatelor. De asemenea, acesta a precizat că nu este deranjat de modul în care a fost anunţată întâlnirea.

„Eu nu pot decât să mă bucur că până la urmă primul-ministru şi-a găsit timp să stea de vorbă şi cu opoziţia despre PNRR, dar şi mai mult mă bucură faptul că s-au hotărât să vină cu el transparent şi să-l prezinte în Parlament. Nu este nevoie de un vot, unele state au făcut acest lucru. (...) PNRR nu este nici al puterii, nici al opoziţiei, este al României. (...) E un plan pentru reforme, nu pentru firmele apropiate cuiva de la putere sau pentru firmele de consultanţă ale altora”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

Acesta a anunţat cu cine va merge la întâlnirea cu premierul.

„Am hotărât să mergem cu doi reprezentanţi, respectiv cu domnul Jianu din partea IMM-urilor şi cu domnul Dumitru Costin din partea sindicatelor. (...) Este la latitudinea PSD, m-a invitat pe mine şi cu cine consideră PSD să meargă la aceste discuţii”, a mai spus liderul PSD.

Acesta a precizat că la discuţii vor mai participa specialişti din PSD şi europarlamentarul Victor Negrescu.

Întrebat dacă modul în care a fost invitat la Palatul Victoria nu a sunat a convocare, Marcel Ciolacu a răspuns: „Nu mă deranjează, am mai spus, eu nu am mofturi când este vorba de lucruri pe care trebuie să le construim pentru România. Am văzut că-i place în Vama Veche domnului Cîţu. Putea să mă cheme şi la Vama Veche, mergeam şi acolo”.

„Eu sper să ajungem la obiectivele principalele pe care le urmărim prin PNRR, mergem cu anumite solicitări, cu mecanisme clare de implementare”, a mai spus Ciolacu.

Întâlnirea cu liderii social-democraţi va avea loc joi, de la ora 15.00, la Palatul Victoria, a anunţat, miercuri, premierul Florin Cîţu.

„Mâine (joi - n.r.), la ora 15.00, voi avea la guvern o întâlnire cu câţiva reprezentanţi ai Partidului Social Democrat exact pe această temă (PNRR-n.r.). Vreau să aduc aminte că am fost cel care, la buget, i-a spus dlui Ciolacu să vină să-i prezint bugetul că nu am nimic de ascuns. Nu a venit. Când a fost vorba, în pandemie, de specialişti în sănătate am spus că sunt dispus să ascult soluţiile PSD. Nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitaţiei să discutăm despre un program care-i interesează pe toţi românii - PNRR”, spune Florin Cîţu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici