Florin Cîţu, întâlnire cu reprezentanţi ai PSD, la Guvern, pentru a discuta despre PNRR

  • Premierul Florin Cîţu a anunţat că va avea o întâlnire cu liderii social-democraţi, joi, de la ora 15:00, la Palatul Victoria.
  • Întâlnirea dintre Florin Cîţu şi reprezentanţii PSD presupune o discuţie despre PNRR.
  • Florin Cîţu a precizat că este dispus să asculte opiniile social-democraţilor pe această temă.
260 afișări
Imaginea articolului Florin Cîţu, întâlnire cu reprezentanţi ai PSD, la Guvern, pentru a discuta despre PNRR

Florin Cîţu, întâlnire cu reprezentanţi ai PSD, la Guvern, pentru a discuta despre PNRR

Premierul Florin Cîţu a anunţat că va avea o întâlnirea cu liderii social-democraţi joi, de la ora 15.00, la Palatul Victoria, pentru a discuta despre Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). „Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitaţiei să discutăm despre un program care-i interesează pe toţi românii - PNRR”, a declarat şeful Executivului. 

„Mâine (joi - n.r.), la ora 15.00, voi avea la guvern o întâlnire cu câţiva reprezentanţi ai Partidului Social Democrat exact pe această temă (PNRR-n.r.). Vreau să aduc aminte că am fost cel care, la buget, i-a spus dlui Ciolacu să vină să-i prezint bugetul că nu am nimic de ascuns. Nu a venit. Când a fost vorba, în pandemie, de specialişti în sănătate am spus că sunt dispus să ascult soluţiile PSD. Nu a venit. Să vedem mâine dacă PSD va da curs invitaţiei să discutăm despre un program care-i interesează pe toţi românii - PNRR”, spune Florin Cîţu.

Marcel Ciolacu a vorbit, duminică seara, despre discuţia telefonică avută cu premierul Florin Cîţu. Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară.

Social-democraţii au anunţat că nu vor participa la şedinţa Legislativului în care urmează să se ratifice Acordul de majorare contribuţiilor la bugetul UE dacă PNRR nu e prezentat în Parlament.

Guvernul a anunţat, luni dimineaţă, că Florin Cîţu nu are pe agenda acestei săptămâni o întâlnire cu Marcel Ciolacu. Întrebat de ce s-a răzgândit, premierul a afirmat că această întâlnire „nu este pusă în agendă”.

„Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă. Depinde şi de programul domnului Ciolacu. Vom discuta, dacă nu săptămâna aceasta, atunci săptămâna viitoare.”, a precizat, la acel moment, Florin Cîţu. 

CITEŞTE AICI: Orban, despre întâlnirea Cîţu-Ciolacu: Pe mine mă interesează ratificarea tratatului

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
citu,
ciolacu,
pnrr

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici