Marcel Ciolacu, despre o posibilă moţiune de cenzură: Nu aş vrea să se suprapună cu lupta din PNL

Partidul Social Democrat pregăteşte o moţiune de cenzură care să fie depusă la începutul sesiunii parlamentare, cel mai probabil după Congresele PNL şi USR PLUS, a spus, duminică, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

264 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, despre o posibilă moţiune de cenzură: Nu aş vrea să se suprapună cu lupta din PNL

Marcel Ciolacu, despre o moţiune de cenzură: Nu aş vrea să se suprapună cu lupta din PNL

Marcel Ciolacu a spus, duminică, la un post de televiziune, că va vorbi cu colegii săi pentru a decide care este cel mai bun moment pentru a depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîţu.

„O să vorbesc cu colegii mei. Eu nu aş veni cu moţiunea să se suprapună luptei politice din interiorul PNL. Dar o vom depune atunci când va avea cele mai mari şanse să treacă. Categoric vom depune o moţiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare, nu la sfârşitul sesiunii”, a spus preşedintele PSD.

Întrebat când crede el că moţiunea de cenzură va avea cele mai mari şanse, Ciolacu a spus că după Congresul PNL şi după Congresul USR PLUS.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici