Marcel Ciolacu: Îmi convine ca şi adversar politic Eduard Hellvig. Devine mai dinamică...

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că i-ar conveni dacă fostul şef al SRI Eduard Hellvig i-ar fi adversar politic. Despre relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis, Marcel Ciolacu declară: „Avem o relaţie... Nu avem parteneriate”.

427 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Îmi convine ca şi adversar politic Eduard Hellvig. Devine mai dinamică...

Marcel Ciolacu: Îmi convine ca şi adversar politic Eduard Hellvig. Devine mai dinamică...

„Îmi convine ca şi adversar politic dl. Hellvig. Devine mai dinamică... Îmi convine, dar e decizia PNL”, spune la Realitatea Plus Marcel Ciolacu, întrebat despre o eventuală revenire a lui Eduard Hellvig în PNL.

El adaugă că liderul PNL, însă, este Nicolae Ciucă.

„Am un partener corect în Nicolae Ciucă şi Nicolae Ciucă are un partener corect în mine”, adaugă liderul PSD.

Întrebat de moderator dacă acelaşi lucru îl poate spune şi despre Klaus Iohannis, Ciolacu a spus: „Avem o relaţie... Nu avem parteneriate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici