Marcel Ciolacu, ironii pentru Gheorghe Flutur: Am fost curios să vin într-un judeţ unde curge lapte şi miere

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a ironizat, vineri, pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur (PNL), şi l-a criticat că nu a atras multe fonduri europene.
  • „Am fost foarte curios să vin într-unul dintre judeţele unde curge lapte şi miere”, spune social-democratul.
554 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, ironii pentru Gheorghe Flutur: Am fost curios să vin într-un judeţ unde curge lapte şi miere

Marcel Ciolacu, ironii pentru Gheorghe Flutur: Am fost curios să vin într-un judeţ unde curge lapte şi miere

„Nu mai vrem la Suceava jumătăţi de măsură. este cazul să schimbăm administraţia locală, în primul rând la Consiliul Judeţean şi în al doilea rând la municipiul Suceava. (...) Sunteţi unii dintre cei mai norocoşi oameni, fiindcă v-aţi născut într-o zonă, Bucovina, un tărâm parcă rupt din Rai. Cu adevărat, acest lucru dezvoltă în primul şi în primul rând turismul. Dvs. conservaţi şi istoria, şi credinţa. Este insuficient. Acest lucru ar fi trebuit să fie un dar de la Dumnezeu şi un bonus pentru dvs. Faptul că sunt azi aici... Am fost foarte curios să vin într-unul dintre judeţele unde curge lapte şi miere”, spune Marcel Ciolacu.

El compară Suceava cu Bistriţa Năsăud.

„Am constatat următoarele - sunt fonduri europene la Consiliul Judeţean de 650.000 de euro. Într-un judeţ unde nu curge lapte şi miere, Bistriţa Năsăud, unde preşedintele Consiliul Judeţean este un coleg de-al nostru, un judeţ cu 300.000 de locuitori, cifra de fonduri europene accesată este 131 kde milioane de euro. Asta e diferenţa între un judeţ unde curge lapte şi miere, cum este al dvs, şi un judeţ unde nu curge lapte şi miere, dar unde se munceşte. În schimb, guvernul a alocat şi are prooiecte în judeţul dvs de aproape 9,2 miliarde de lei. Este judeţul cu cele mai multe fonduri de la bugetul central. Dacă am fi avut o administraţie performantă la consiliul judeţean, gândiţi-vă cât de mult s-ar dezvolta judeţul dvs”, încheie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici