Marcel Ciolacu, reacţie după eliberarea lui Dragnea

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a reacţionat pe Facebook după ce Liviu Dragnea a ieşit din închisoare: „Îi urez multă sănătate domnului Liviu Dragnea. A fost o perioadă grea şi cu siguranţă acum are nevoie de linişte”.
  • Politicianul scrie că nu va comenta declaraţiile lui Dragnea, în condiţiile în care este o persoană privată şi are tot dreptul să îşi exprime opinii personale.
22416 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu, reacţie după eliberarea lui Dragnea

Noul PSD va continua să fie preocupat de problemele reale ale românilor: scăderea nivelului de trai, creşterile de preţuri, îngheţarea salariilor şi pensiilor sau dezastrul în accesarea fondurilor europene”, afirmă Ciolacu.

Magistraţii Tribunalului Giurgiu au decis, joi, eliberarea lui Liviu Dragnea. Decizia este definitivă şi în câteva ore Dragnea va putea părăsi Penitenciarul Rahova.

La ieşire, Liviu Dragnea a spus că se consideră un deţinut politic pentru că a intrat în închisoare nevinovat, iar despre PSD a spus că „este în buzunarele SRI”.

PSD nu mai este partid”, a răbufnit Liviu Dragnea când a fost întrebat cum găseşte partidul pe care l-a condus.

El a afirmat despre PSD că îl găseşte „praf”, „un partid de marionete”.

Dragnea a stat închis doi ani şi două luni.

Fostul lider PSD a fost condamnat, în mai 2019, la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. După împlinirea fracţiei de pedeapsă, Dragnea a încercat în repetate rânduri să obţină eliberarea condiţionată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici