Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Maia Sandu: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit, miercuri, cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, căreia i-a spus că poate conta pe România.

272 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Maia Sandu: Locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană

Marcel Ciolacu, Facebook

Marcel Ciolalcu i-a spus Maiei Sandu că locul Republicii Moldova este în Uniunea Europeană.

„Am reafirmat astăzi (miercuri - n.r.), la Chişinău, la întâlnirea cu preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, sprijinul României pentru acest deziderat comun. Am convingerea că negocierile de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană vor începe în cel mai scurt timp”, a spus Marcel Ciolacu.

Acesta i-a reconfirmat preşedintei Maia Sandu că „Republica Moldova poate conta pe România”.

Premierul Marcel Ciolacu se află miercuri într-o vizită de lucru în Republica Moldova, unde are întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, cu prim-ministrul Dorin Recean şi cu preşedintele Parlamentului de la Chişinău, Igor Grosu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici