Marcel Ciolacu: Voi candida la congres. Acesta va fi organizat după terminarea stării de alertă

  • Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că va candida la viitorul congres la partidului
  • În opinia sa, congresul trebuie organizat cât mai repede, imediat după încetarea stării de alertă
311 afișări
Imaginea articolului Marcel Ciolacu: Voi candida la congres. Acesta va fi organizat după terminarea stării de alertă

Marcel Ciolacu: Voi candida la congres. Acesta va fi organizat după terminarea stării de alertă

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni seara, că va candida la viitorul congres la partidului, care trebuie organizat, în opinia lui, cât mai repede, imediat după încetarea stării de alertă.
 
Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a spus că un congres al partidului trebuie organizat cât mai repede.
 
„Marea majoritate a colegilor mei au susţinut că trebuie organizat un congres. Acum, trebuie să înţelegem şi să vedem şi să învăţăm din greşeli. Am văzut ce a însemnat un Congres la USR cu o lună înainte de alegerile prezidenţiale, şi ce voci interne şi ce deranj intern a fost. Consider că trebuie făcut cât mai repede un congres, imediat după terminarea stării de alertă. (...) Da, voi candida la congres”, a spus Marcel Cioalcu, la TVR 1.
 
Acesta a precizat că va candida cu un proiect politic şi alături de o echipă. Preşedintele interimar a vorbit şi despre criticile care i s-au adus chiar din interiorul partidului.
 
„Lupta politică este atât în exterior, cât şi în interior. În acest moment, eu sunt preşedinte interimar. Ce nu înţeleg anumiţi colegi de-ai mei e că acesta este jocul pe care Iohannis şi PNL şi-l doresc. Nu poţi să şubrezeşti un partid numai din atacuri externe, îţi trebuie şi un scenariu intern”, a spus Ciolacu.
 
Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, e nemulţumit de actuala conducere a PSD, care „alungă vocile puternice” din partid. El spune că numele său, dar şi ale altor lideri vocali precum Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu, Şerban Nicolae sunt interzise.
 
„În ultima vreme suntem criticaţi tocmai cei care au crezut în noi şi ne-au votat! Şi au dreptate, asta-i clar! Limpede că lumina zilei. Se vede din spaţiu că PSD a devenit o penibilā anexā a PNL şi a lui Iohannis. Cā suntem timizi şi speriaţi sā nu ne supārām şefii din umbrā! Cā ne delimitām, la ordin, de toate mesaje din trecut!”, a scris Codrin Ştefănescu, luni, pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici