Video Marian Oprişan spune că i-a cerut în faţă lui Dragnea să demisioneze. Ce răspuns a primit | VIDEO

Marian Oprişan a declarat, la ieşirea din sediul PSD, că i-a cerut personal demisia lui Liviu Dragnea, iar acesta i-a răspuns că o să se mai gândească. Liderul PSD Vrancea a mai punctat că ar trebui convocat în zilele următoare un CEx pentru a discuta rezultatele alegerilor.

9672 afișări

Întrebat dacă i-a cerut în mod direct demisia lui Liviu Dragnea, Orişan a spus că da, iar Dragnea i-a răspuns „în stilul său”.

„(A răspuns, n.r.) Că o să se mai gândească. În stilul domniei sale. Când te crezi stăpânul partidului, aşa păţeşti. El tot timpul s-a crezut stăpânul partidului. (...) Eu spus ce gândesc, iar miercuri ar trebui convocat un CEx în care să discutăm serios rezultatele alegerilor”, a declarat liderul PSD Vrancea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, după închiderea secţiilor de votare, că îşi asumă responsabilitatea rezultatului de la urne, dar va face asta în şedinţa Comitetului Executivului Naţional.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici