Marian Preda: Proiectele de modificare a Constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea ţării

Membrii Fundaţiei Mişcarea Populară sunt "îngrijoraţi" de faptul că proiectele de modificare a Constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea României, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, preşedintele fundaţiei, Marian Preda.

631 afișări
Imaginea articolului Marian Preda: Proiectele de modificare a Constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea ţării

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda (Imagine: Bogdan Danaescu/Mediafax Foto)

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat, într-o conferinţă de presă, că a constatat, în urma discuţiilor cu membrii Fundaţiei Mişcarea Populară din Alba şi din ţară, că există o "îngrijorare majoră" în privinţa proiectelor de modificare a Constituţiei şi a regionalizării, care "vor duce la divizarea României".

"Din discuţii rezultă că există o îngrijorare majoră în rândul membrilor Fundaţiei Mişcarea Populară pentru că, în opinia noastră, proiectele de modificare a constituţiei şi de regionalizare vor duce la divizarea României. Vom acţiona în acest sens. Membrii Fundaţiei Mişcarea Populară îşi vor face public cunoscute punctele de vedere şi vor face tot ce pot pentru a împiedica implementarea acestor proiecte care nu sunt deloc în interesul României”, a spus Marian Preda.

Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară a participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la lansarea unei filiale locale din judeţul Alba.

Potrivit reprezentanţilor Fundaţiei Mişcarea Populară, filiala din Alba are peste 50 de membri, iar în următoarele câteva zile va fi anunţată componenţa grupului de coordonare a organizaţiei. La lansarea filialei din Alba au participat şi membri-fondatori ai fundaţiei, respectiv Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu, Cristian Hriţuc şi Georgeta Condur.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici