Marian Sârbu: Nu putem lăsa România pe mâna "puturoşilor" din Parlamentul actual

Preşedintele UNPR Marian Sârbu i-a acuzat, vineri, pe parlamentarii USL aflaţi în protest parlamentar de "puturoşenie crasă", el susţinând că "puturoşii" din Parlamentul actual vor să vină la putere după alegeri, dar România nu poate fi lăsată pe mâna lor.

327 afișări
Imaginea articolului Marian Sârbu: Nu putem lăsa România pe mâna "puturoşilor" din Parlamentul actual

Marian Sârbu: Nu putem lăsa România pe mâna "puturoşilor" din Parlamentul actual (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Puturoşii din Parlamentul actual vor să vină mâine la putere. Nu putem să lăsăm Romnia pe mâna unor puturoşi. «Leneşi» este deja un calificativ eufemistic. Nu e vorba de lene, ci este vorba de puturoşenie crasă într-un moment în care România are nevoie de o viaţă politică activă, nu numai în ce priveşte Parlamentul, ci în ce priveşte actul de guvernare", a spus Sârbu, în deschiderea lucrărilor BPPN al UNPR, reunit la Palatul Parlamentului.

Liderul UNPR le-a cerut preşedinţilor de filiale prezenţi la BPPN să fie foarte atenţi la mesajele care vor fi transmise de echipa de comunicatori de la nivel naţional, care vor accentua identitatea partidului.

"Va trebui să fiţi foarte atenţi, dumneavostră, preşedinţii organizaţiilor, la mesajele pe care le veţi primi de la echipa de comunicatori la nivel naţional. Va fi o luptă, pe de o parte, cu cei care afirmă în permanenţă ideea de traseism, de luptă neonorabilă, cu cei care au transformat lenea în politică de partid. Mesajele de la echipa de comunicatori vor accentua identitatea noastră politică", a spus Sârbu.

El a precizat că în campania electorală nu vor mai conta sentimentele, ci instinctele de conservare a calităţilor fiecărui partid în parte, a identităţilor.

"Deci lupta politică va fi inevitabilă. E important în care condiţii vom duce această luptă. Prima condiţie absolut necesară e cea de păstrare a identităţii noastre politice", a spus Sârbu.

El a adăugat că parteneriatul UNPR cu PDL a fost extrem de benefic pentru România şi a subliniat faptul că formaţiunea sa va continua să susţină o coaliţie care a făcut bine pentru România în momentul în care era posibilă o prăbuşire economică.

"Ca partid responsabil vom continua să susţinem Guvernul", a spus Sârbu.

La reuniunea de la Palatul Parlamentului participă şi vicepreşedintele UNPR Bucureşti, fostul deputat PSD Aura Vasile, precum şi primarul Cariovei, Antonie Solomon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici