Marius Carabulea a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Consilierul de stat Marius Carabulea a devenit, prin decizia premierului Mihai Tudose, secretar general adjunct al Guvernului, el preluând funcţia deţinută anterior de către Roxana Bănică, noul şef al SGG.

850 afișări
Imaginea articolului Marius Carabulea a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Marius Carabulea a fost numit secretar general adjunct al Guvernului

Marius Carabulea a activat, în perioada 2013-2014, în Ministerul Muncii, în funcţia de consilier personal al fostului ministru delegat pentru Dialog Social, Doina Pană.

Ulterior, Carabulea s-a transferat la Ministerul Dezvoltării Regionale unde a fost consilier principal. În iulie 2017, a devenit consilier de stat în aparatul de lucru al primului-ministru.

Carabulea preia postul de secretar general adjunct de la Roxana Bănică, aceasta fiind promovată, vineri, ca secretar general al Guvernului, în locul lui Mihai Busuioc, desemnat preşedinte al Curţii de Conturi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici