Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a anunţat demisia: Eu mă retrag / Cine este Ioana Bran, milionara de 31 de ani care l-ar putea înlocui

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, a anunţat, vineri, că demisionează din funcţie, acesta precizând că s-a consultat şi cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

4143 afișări
Imaginea articolului Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a anunţat demisia: Eu mă retrag / Cine este Ioana Bran, milionara de 31 de ani care l-ar putea înlocui

Marius Dunca, ministrul Tineretului şi Sportului, şi-a anunţat demisia: Eu mă retrag

"Vă anunţ acum, aici, că o să mă retrag. O să rămân întotdeauna un partener al sportului şi al organizaţiilor de tineret. Sper că nu i-am dezamăgit pe preşedinţii de federaţii, toţi mi-au spus să continui. Le-am spus că este destul de greu. (..) Când am luat această decizie, m-am consultat cu mai multe persoane, dar în primul rând şi cu preşedintele Dragnea pentru că trebuie asumată o responsabilitate, nu e un minister uşor", a spus Marius Dunca.

Acesta a declarat că federaţiile sportive i-au cerut să rămână, strângând semnături în acest sens.

Viorica Dăncilă va anunţa astăzi echipa de miniştri cu care va forma noul Guvern, începând de săptămâna viitoare. Au fost tot mai multe voci care au susţinut că ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, se va număra printre miniştrii aflaţi în funcţie care vor fi schimbaţi. O sursă ProSport spunea că soarta ministrului a şi fost pecetluită.

Mai mult, un ziar online din Satu Mare – presasm.ro – anunţa că portofoliul va fi preluat de fiica unui om de afaceri din Satu Mare.

În urmă cu doi ani, când Liviu Dragnea a nominalizat-o ca secretară a Camerei Deputaţilor, mass-media a descris-o ”milionara sexy” pe Ioana Bran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici