Marius Lazăr şi-a depus candidatura la funcţia de vicepreşedinte al PSD

Secretarul executiv al PSD Marius Lazăr şi-a depus, joi, candidatura la funcţia de vicepreşedinte al partidului, dosarul său fiind înaintat Secretariatului partidului pe baza actualelor prevederi ale Statutului.

47 afișări

Lazăr a declarat, pentru MEDIAFAX, că şi-a depus dosarul de candidatură pentru o funcţie de vicepreşedinte, în baza prevederilor actualului Statut.

El a menţionat că nu a specificat pentru care funcţie de vicepreşedinte va candida, în condiţiile în care Statutul prevede opt vicepreşedinţi regionali şi alţi şapte aleşi pe domenii de activitate.

Lazăr este preşedintele organizaţiei judeţene PSD Arad şi a fost secretar executiv pe probleme de analiză şi planificare politică. În perioada Guvernului PDL-PSD a fost secretar de stat în Ministerul Muncii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici