Marius Obreja, ales vicepreşedinte al Senatului

Senatorul PNL Marius Lucian Obreja a fost ales, marţi, de plenul Senatului, vicepreşedinte al acestei Camere, în urma demisiei din această funcţie a senatorului Florin Constantinescu (PSD).

210 afișări
Imaginea articolului Marius Obreja, ales vicepreşedinte al Senatului

Marius Obreja, ales vicepreşedinte al Senatului (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

Obreja a întrunit 115 voturi "pentru" şi două voturi "împotrivă".

Biroul Permanent al Senatului, întrunit marţi dimineaţă în şedinţă extraordionară, a luat act de demisia vicepreşedintelui Florin Constantinescu.

Cristian Dumitrescu a precizat că vicepreşedintele Senatului Florin Constantinescu (PSD) a demisionat din funcţie, iar grupul PNL va susţine alegerea în locul acestuia a unui senator din partea acestui grup.

"Prin schimbarea preşedintelui Senatului, în Regulament se spune că se reconfigurează structura Biroului în funcţie de persoana care este aleasă în această calitate din rândul senatorilor. În urma situaţiei create prin demisie şi alegerea unui nou preşedinte, a trebuit să schimbăm structura BP în ceea ce priveşte calitatea unui vicepreşedinte", a explicat Dumitrescu.

Marius Obreja a candidat, luni, din partea PNL, la funcţia de preşedinte al Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici