Marko Bela nu va fi audiat în comisiile parlamentare, neavând portofoliu

Marko Bela, nominalizat pentru postul de vicepremier în Guvernul Boc, nu va fi audiat în comisiile parlamentare, întrucât nu are atribuţii directe faţă de un domeniu sau altul.

18 afișări
Imaginea articolului Marko Bela nu va fi audiat în comisiile parlamentare, neavând portofoliu

Marko Bela nu va fi audiat în comisiile parlamentare, neavând portofoliu (Imagine: Szavuj Attila/Mediafax Foto)

Decizia în acest sens a fost luată de conducerile celor două Camere ale Legislativului. Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Ioan Oltean (PDL) a explicat, pentru MEDIAFAX, că această hotărâre este urmarea faptului că Marko Bela "nu are atribuţii directe faţă de un domeniu sau altul".

Practic, în cazul lui Marko Bela se va aplica, din acest punct de vedere, regula care funcţionează pentru premierul desemnat.

Anterior, după şedinţa Birourilor Permanente, se anunţase că Marko Bela, propus pentru postul de viceprim-ministru, va fi audiat de parlamentarii din comisiile de învăţământ, cultură şi pentru drepturile omului şi problemele minorităţilor.

Miniştrii propuşi în Cabinetul Emil Boc vor fi audiaţi marţi în comisiile parlamentare de specialitate, începând cu ora 11.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici