Marko: Şeitan sperie oamenii cu proiecte nediscutate în coaliţie

Vicepremierul Marko Bela a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că nu înţelege de ce ministrul Muncii, Mihai Şeitan, prin declaraţiile privind actul normativ referitor la alocaţiile pentru copii, "vrea să sperie oamenii cu proiecte" care nu au fost încă discutate în coaliţie.

11 afișări
Imaginea articolului Marko: Şeitan sperie oamenii cu proiecte nediscutate în coaliţie

Marko: Şeitan sperie oamenii cu proiecte nediscutate în coaliţie (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

"Nu înţeleg de ce vrea domnul Şeitan să sperie oamenii cu nişte proiecte pe care deocamdată nu le-am discutat. Ştiu de această idee, dar deocamdată n-am corelat-o în coaliţie, n-am convenit niciun fel de soluţie. Ar trebui să aştepte până ajungem la concluzii, după aceea să sperie oamenii. Şi aşa societatea e îngrijorată din cauza măsurilor restrictive care sunt obligatorii să le luăm", a declarat liderul UDMR, Marko Bela.

Întrebat dacă UDMR priveşte cu simpatie ideea eliminării alocaţiilor de stat pentru copiii care provin din familii cu venituri mari, vicepremierul a evitat să dea un răspuns ferm.

"Deocamdată nu ne-am apucat să discutăm. Să vedem un proiect, ce ar însemna acest lucru, după aceea mai discutăm", a spus el.

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a declarat, vineri, că este în lucru un proiect de act normativ prin care alocaţiile de stat pentru copii să nu mai fie acordate celor care provin din familii cu venituri mari, el precizând că nu a fost încă stabilit plafonul de la care alocaţiile să nu mai fie date.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici