Markus Söder este în autoizolare. Premierul Bavariei a intrat în contact cu o persoană care are Covid-19

  • Premierul landului Bavaria, Markus Söder, este în autoizolare, după ce a intrat în contact cu o persoană care are Covid-19
  • Florian Herrmann, şeful de cabinet al lui Markus Söder, a fost diagnosticat cu infecţia Covid-19
  • Markus Söder ar putea fi candidatul Uniunii Creştin-Democrate / Uniunii Creştin-Sociale la funcţia de cancelar al Germaniei
576 afișări
Imaginea articolului Markus Söder este în autoizolare. Premierul Bavariei a intrat în contact cu o persoană care are Covid-19

Sursa foto: profimedia

Premierul landului german Bavaria, Markus Söder, liderul Uniunii Creştin-Sociale (CSU), a intrat în autoizolare, după ce a avut contact cu o persoană infectată cu virusul Sars-CoV-2, conform publicaţiei Süddeutsche Zeitung.

Markus Söder a avut contact cu Florian Herrmann, şeful său de cabinet, care a fost diagnosticat cu infecţia Covid-19. "Mă simt bine, ţinând cont de circumstanţe", a transmis Florian Herrmann, prin Twitter.

Markus Söder a comunicat că el este "persoana de contact numărul 1" a lui Florian Herrmann, astfel că va intra în autoizolare, dar îşi va desfăşura activitatea prin videoconferinţă.

Rezultatul testului de coronavirus efectuat de Markus Söder a avut rezultat negativ.

Markus Söder este preşedintele Uniunii Creştin-Democrate (CSU), filiala din Bavaria a Uniunii Creştin-Democrate (CDU). Lideri ai Uniunii Creştin-Democrate (CDU) nu au exclus posibilitatea ca Markus Söder să devină candidatul CDU/CSU la postul de cancelar al Germaniei în scrutinul parlamentar programat în septembrie 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici