Master planul pentru reţeaua de piste de biciclete din Capitală va fi gata în primăvara lui 2024

Master planul pentru reţeaua de piste de biciclete din Capitală va costa 530.000 de lei, fără TVA, şi va fi gata în primăvara anului viitor, a anunţat miercuri primarul general Nicuşor Dan.

398 afișări
Imaginea articolului Master planul pentru reţeaua de piste de biciclete din Capitală va fi gata în primăvara lui 2024

Facebook

Potrivit edilului, aproape 6000 de bucureşteni au completat chestionarul cu privire la elaborarea master planului pentru dezvoltarea reţelei de piste de biciclete din Capitală. Primarul spune că propunerile lor vor fi luate în considerare de către consultantul care se ocupă de elaborarea documentului.

„Master planul pentru dezvoltarea infrastructurii pistelor de biciclete este un document strategic care va sta la baza proiectelor de dezvoltare a unei reţele extinse de piste pentru biciclete, va identifica şi prioritiza trasee optime atât pe străzile principale, cât şi pe cele secundare, ţinând cont de nevoile utilizatorilor actuali sau potenţiali, trafic, zone de interes, dar şi de dezvoltarea urbanistică a unor zone din oraş”, susţine Nicuşor Dan.

Documentul va fi elaborat de FIP Consulting SRL, valoarea contractului fiind de 530.000 lei fără TVA, iar termenul de finalizare este primăvara anului viitor.

Primarul general spune că nouă reţea de piste pentru biciclete va fi conectată cu traseele deja existente sau în curs de execuţie şi va face legătura între zonele rezidenţiale şi zonele principale de interes, precum locuri de muncă, de educaţie, zone comerciale, instituţii, dar şi cu localităţile limitrofe Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici