Mazăre: Soţia lui Mitrea ar putea candida pentru un mandat de deputat în judeţul Constanţa

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat, joi, că este posibil ca Manuela Mitrea, soţia lui Miron Mitrea, să candideze pentru un post de deputat în judeţul Constanţa, dar că nu a fost luată o decizie finală în acest sens şi nici nu a fost stabilită lista de candidaţi PSD pentru parlamentari.

281 afișări
Imaginea articolului Mazăre: Soţia lui Mitrea ar putea candida pentru un mandat de deputat în judeţul Constanţa

Manuela Mitrea (Imagine: Mediafax Foto)

Mazăre consideră că desemnarea Manuelei Mitrea drept candidat într-unul din colegiile constănţene şi alegerea sa ca deputat ar reprezenta un câştig pentru judeţ.

"Am discutat cu soţia domnului Mitrea şi cred că este o variantă bună dacă Miron Mitrea ajunge la Ministerul Transporturilor. În fiecare seară când se bagă în pat, nevastă-sa îi aminteşte că trebuie să repare podul şi trebuie făcută şoseaua de coastă. Acolo se obţin cele mai importante lucruri. Manuela Mitrea este o femeie serioasă, este o femeie implicată în politică şi are un soţ care ne-a ajutat foarte mult, cel mai bun ministru al trasnporturilor şi probabil că va fi şi în continuare”, a explicat liderul PSD Constanţa.

El a afirmat că nu a fost luată o decizie finală în acest sens, nefiind stabilită lista cu toţi candidaţii partidului la alegerile parlamentare.

Mazăre a mai spus că nu ştie dacă vreun reprezentant al Partidului Conservator va candida în judeţul Constanţa, dar crede că aceştia se vor îndrepta către judeţele unde stau mai bine în sondaje.

"Nu cred că vor candida conservatori la Constanţa. Am înţeles că vot primi colegii în judeţele unde stau bine, ori la Constanţa nu stau bine", a declarat Radu Mazăre.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici