Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, începe dialogul cu bucureştenii

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, şi-a deschis o pagină de Facebook pe care anunţă că va dialoga cu cetăţenii Bucureştiului, aşa cum actualul primar nu a făcut-o.

222 afișări
Imaginea articolului Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei, începe dialogul cu bucureştenii

„Vă salut, dragi bucureşteni! Pentru mine, a comunica cu oamenii este esenţial şi de aceea, de azi, ne putem întâlni şi dialoga aici. Oraşul nostru are atâtea probleme şi pentru că nimeni nu vorbeşte cu bucureştenii. De fapt, actualul primar, un om altfel inteligent, nu a reuşit să aibă dialog cu nimeni. Nici cu cetăţenii, nici cu viceprimarii, nici cu angajaţii primăriei, nici cu primarii de sector, cu Guvernul sau partidele politice. Cu nimeni!”, spune Cătălin Cîrstoiu pe pagina de Facebook.

Acesta anunţă că va candida „ca independent” pentru Primăria Capitalei, susţinut de cele mai mari partide, PSD şi PNL, pentru a putea să mişcăm lucrurile în Capitală cu viteză, cu vigoare, cu curaj. Şi, mai ales, în echipă cu toţi! Este nevoie să fim împreună, în acest proiect. Un oraş atât de mare nu se poate conduce izolat, dintr-un birou”.

Acesta spune că Bucureştiul azi pare „un oraş fără cârmă, fără direcţie, fără viziune. Totul pare să se facă la întâmplare”.

„Oraşul pare pus pe pilot automat, insensibil la dorinţele şi aşteptările locuitorilor săi. În cariera mea de medic, am avut rezultate doar atunci când am vorbit cu oamenii. Fiindcă, dincolo de diagnostic corect şi operaţii reuşite, empatia, răbdarea şi sinceritatea sunt vitale în procesul de vindecare”, potrivit lui Cîrstoiu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici