Meleşcanu îl înfruntă pe Tăriceanu: Am dori să refacem ALDE, să vedem cine mai rămâne

Teodor Meleşcanu a declarat că ar vrea să fie refăcut grupul ALDE la Senat, precizând că dizolvarea acestuia, ca urmare excluderii sale din partid, nu se justifică şi nu are efecte.

653 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu îl înfruntă pe Tăriceanu: Am dori să refacem ALDE, să vedem cine mai rămâne

Meleşcanu îl înfruntă pe Tăriceanu: Am dori să refacem ALDE, să vedem cine mai rămâne

„Există o dorinţă de a păstra grupul ALDE, din păcate, aşa cum ştiţi, el a fost dizolvat prin excluderea mea, dar aceasta este o excludere care din punctul meu de vedere, nu produce efecte, de aceea am introdus o acţiune judiciară. Desigur, am dori să îl refacem, să vedem cine mai rămâne”, a afirmat Teodor Meleşcanu, luni, la Parlament.

Reacţia şefului Senatului vine după desfiinţarea grupului senatorilor ALDE, după ce Teodor Meleşcanu, propus de PSD a fost ales preşedinte al forului legislativ.

Călin Popescu Tăriceanu a depus o solicitare pentru înfiinţarea unui grup mixt la Senat, alături de Pro România. O cerere similară va fi depusă şi la Camera Deputaţilor, după ce ALDE a rămas fără grup şi aici.

Taguri:
meleşcanu,
alde,
grup

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici