Meleşcanu: Respectarea angajamentelor în Afganistan, Irak şi Balcani - obiectiv MAp pentru 2008

Ministrul Apărării, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, la bilanţul MAp, că respectarea angajamentelor internaţionale în Afganistan, Irak şi Balcani rămâne un punct esenţial în anul 2008.

13 afișări
Imaginea articolului Meleşcanu: Respectarea angajamentelor în Afganistan, Irak şi Balcani - obiectiv MAp pentru 2008

Meleşcanu: Respectarea angajamentelor în Afganistan, Irak şi Balcani - obiectiv MAp pentru 2008 (Imagine: Mediafax Foto)

Printre obiectivele Ministerului Apărării pe anul 2008, Meleşcanu a menţionat "continuarea operaţionalizării, dimensionarea nivelurilor de pregătire şi completarea cadrului strategic".

"Avem în vedere ca în 2008 să ne stabilim un nivel privind participarea noastră la misiuni militare în străinătate şi demararea unui proces de analiză strategică", a spus Teodor Meleşcanu.

"Menţinerea angajamentelor internaţionale în Afganistan, Irak şi Balcani rămâne de asemenea un puct esenţial", a adăugat ministrul.

Meleşcanu a subliniat că pentru menţinerea acestor obiective este nevoie de susţinere financiară şi a precizat că reducerile bugetare au provocat numeroase dificultăţi în activitatea de apărare.

Teodor Meleşcanu a mai menţionat printre obiective pentru 2008 rezolvarea problemelor legate de modernizarea forţelor armate şi managementul resurselor umane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici