Membru PSD Dolj: Lia Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei

Un membru al PSD Dolj a anunţat, pe Facebook, că Lia Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei şi că anunţul a fost făcut la şedinţa organizaţiei locale a PSD Craiova. „Când voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus Olguţa Vasilescu, pentru MEDIAFAX.

1729 afișări
Imaginea articolului Membru PSD Dolj: Lia Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei

Membru PSD Dolj: Lia Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei

Anunţul potrivit căruia Lia Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei a fost făcut pe Facebook de Lucian Dindirică, secretar în cadrul organizaţiei PSD Dolj şi director al Bibliotecii Judeţene „Alexandru şi Aristia Aman” din Craiova.

„Lia Olguţa Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei. Anunţul a fost la şedinţa Organizaţiei Locale 1 a PSD Craiova. Să fie cu succes!”, a scris Lucian Dindirică pe reţeaua de socializare.

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, Lia Olguţa Vasilescu nu a oferit declaraţii despre subiect. „Când voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus ea.

Reprezentanţii BPJ al PSD Dolj spun că acest anunţ nu aparţine partidului, ci doar membrului de partid care l-a postat.

Lia Olguţa Vasilescu a mai deţinut două mandate de primar al Craiovei, unul câştigat în 2012, iar al doilea în 2016, ambele din partea PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici