Mesaj către parlamentarii PSD: Prezenţa fizică, facultativă. Conectarea cu tableta, absolut necesară

  • Parlamentarii social-democraţi au primit, din partea liderilor grupurilor parlamentare PSD, un mesaj.
  • Oamenilor li se cer ca la şedinţa de plen reunit de joi să fie prezenţi, conectarea online pe tableta STS fiind „absolut necesară”.
260 afișări
Imaginea articolului Mesaj către parlamentarii PSD: Prezenţa fizică, facultativă. Conectarea cu tableta, absolut necesară

Mesaj către parlamentarii PSD: Prezenţa fizică, facultativă. Conectarea cu tableta, absolut necesară

„Precizare - Vă informăm ca prezenţa fizică la şedinţa de plen comun de mâine, 09.09.2021, ora 16.00 este facultativă. Conectarea online cu tableta STS este absolut necesară”, este mesajul trimis de liderii grupurilor parlamentare ale PSD senatorilor şi deputaţilor social-democraţi.

Liderii PSD au decis miercuri că participarea senatorilor şi deputaţilor PSD la şedinţa de plen de joi, la care ar putea fi citită moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR, e facultativă, spuneau surse social-democrate pentru MEDIAFAX.

„Fiecare e liber să facă ce vrea. Ceea ce pot să spun este că vom avea colegi în sala de plen. Încercăm să asigurăm cvorumul”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

Joi a fost convocat plenul reunit al Parlamentului pentru citirea moţiunii de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR.

Conducerea PNL, reunită în Birou Politic Naţional, a decis, miercuri, ca niciun parlamentar PNL să nu participe la plenul convocat de preşedinţii Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru a de discuta despre calendarul moţiunii de cenzură.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
mesaj,
şedinţă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici