Mesajul lui Klaus Iohannis, după moartea Sultanului Omanului: Conducerea lui a adus prosperitate poporului

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, sâmbătă pe Twitter, un mesaj de condoleanţe la moartea Sultanul Omanului, Qaboos bin Said al Said, unul dintre cei mai longevivi conducători din Orientul Mijlociu.

1004 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Klaus Iohannis, după moartea Sultanului Omanului: Conducerea lui a adus prosperitate poporului

Sursa: Profimedia Images

„Condoleanţele mele sincere Familiei Regale şi poporului Sultanatului Oman la moartea Majestăţii Sale Sultanul Qaboos bin Said al-Said, a cărui conducere a adus prosperitate poporului său şi care a făcut eforturi pentru pacea şi stabilitatea din regiune”, a transmis Klaus Iohannis, sâmbătă, pe Twitter.

Sultanul Omanului, Qaboos bin Said al Said a decedat vineri seara, la vârsta de 79 de ani, a informat televiziunea de stat din această ţară, potrivit Reuters şi Al Jazeera.

Regretatul sultan Qaboos, unul dintre cei mai longevivi conducători din Orientul Mijlociu, care a menţinut neutralitatea ţării în regiune, era bolnav de ceva vreme şi se crede că suferea de cancer de colon. În luna decembrie fusese internat într-un spital din Belgia pentru a primi tratament.

Haitham bin Tariq al-Said a fost numit drept noul conducător al Omanului după moartea vărului său, sultanul Qaboos bin Said, vineri seară, a informat sâmbătă televiziunea Al Jazeera, citată de Reuters.

Fostul ministru al Culturii, în vârstă de 65 de ani, a fost investit în funcţie sâmbătă dimineaţă înaintea consiliului familiei aflate la guvernare în Oman.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici