Mesajul lui Klaus Iohannis, transmis musulmanilor din România la începutul lunii postului Ramadan

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a transmis, joi, un mesaj comunităţii musulmane din România, la începerea lunii postului Ramadan, exprimându-şi speranţa ca în acest an credinţa să fie sprijin pentru depăşirea situaţiei grele pe care ţara noastră o traversează.

422 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Klaus Iohannis, transmis musulmanilor din România la începutul lunii postului Ramadan

Mesajul lui Klaus Iohannis

„La începutul lunii postului Ramadan, perioadă a rugăciunii şi meditaţiei, le transmit cetăţenilor români de etnie turcă şi tătară urări de sănătate şi împlinire spirituală. Ramadan oferă comunităţii musulmane oportunitatea de a reflecta la mesajul de pace al Coranului, la valorile solidarităţii sociale şi ale iubirii aproapelui”, a transmis preşedintele Klaus Iohannis.

Acesta spune că apreciază modul în care credincioşii cultului musulman din România participă la efortul comun de combatere a pandemiei.

„În acest an, credinţa şi speranţa izvorâte din litera Coranului trebuie să vă fie sprijin pentru a depăşi situaţia grea pe care o traversăm şi pentru a respecta măsurile instituite prin starea de urgenţă. Apreciez modul în care credincioşii cultului musulman din România participă la efortul nostru comun de a combate efectele epidemiei, spre binele lor, al apropiaţilor lor şi al tuturor semenilor noştri. Fie ca luna postului Ramadan să vă lumineze sufletele şi inimile cu iubire şi grijă pentru cei în nevoie. Ramadan Karim!”, a mai transmis preşedintele Iohannis.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici