Mesajul lui Marcel Ciolacu de Ziua Instituţiei Prefectului: are un rol esenţial

  • Premierul Marcel Ciolacu a transmis un mesaj cu prilejul Zilei Instituţiei Prefectului.
  • Instituţia are un rol esenţial pentru bunul mers al lucrurilor în plan local, a comunicat Ciolacu.
51 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Marcel Ciolacu de Ziua Instituţiei Prefectului: are un rol esenţial

Mesajul a fost transmis pe Facebook.

„În legătură permanentă cu oamenii şi comunităţile locale, Instituţia Prefectului are un rol esenţial pentru bunul mers al lucrurilor în plan local. Fie că avem de gestionat situaţii de urgenţă, de pus în aplicare programe şcolare, de asistenţă socială sau alte politici guvernamentale, ori de pregătit scrutinuri electorale, prefecţii, subprefecţii şi funcţionarii ce lucrează în această instituţie sunt în prima linie şi lucrează în strânsă legătură cu Guvernul. Le apreciez munca şi le susţin activitatea”, a scris Marcel Ciolacu.

Premierul a comunicat şi ce aşteptări are de la prefecţi.

„Le amintesc însă că de la Bucureşti sau din orice judeţ al ţării, guvernăm pentru cetăţeni, trebuie să fim atenţi şi receptivi la problemele lor, premanent deschişi să găsim soluţii. Prefecţilor, subprefecţilor şi întregului personal care lucrează în cadrul Instituţiilor Prefectului le doresc mult succes şi le cer să-şi menţină uşa şi ochii deschişi către oameni”, a precizat Marcel Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici