Mesajul lui Victor Ponta de Ziua Regalităţii - FOTO

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina de Facebook un mesaj cu ocazia Zilei Regalităţii, în care arată că, deşi este republican convins, nu poate să nu aprecieze rolul pe care monarhia l-a avut în istoria şi construirea României moderne.

625 afișări
Imaginea articolului Mesajul lui Victor Ponta de Ziua Regalităţii - FOTO

Mesajul lui Victor Ponta de Ziua Regalităţii (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Deşi sunt republican convins, nu pot să nu apreciez rolul pe care monarhia l-a avut în istoria noastră şi în construirea României moderne. 10 mai, Ziua Regalităţii, marchează un moment important din trecutul naţiunii române, care ne arată că demnitatea, dragostea de ţară şi onoarea sunt trăsături pe care liderii politici adevăraţi le transmit poporului, facându-l astfel mai puternic şi mai rezistent în faţa provocărilor istoriei", afirmă premierul.

El încheie mesajul urând "La mulţi ani Familiei Regale a României".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici