Mihai Constantinescu promite că va cânta în campanie pentru a transmite mesaje electorale

Solistul Mihai Constantinescu şi-a anunţat, joi, candidatura din partea PER pentru un post de senator, în acelaşi colegiu uninominal în care şi-a depus candidatura şi conservatorul Dan Voiculescu, şi a afirmat că va cânta în campania electorală pentru a transmite mesaje electorale.

32 afișări
Imaginea articolului Mihai Constantinescu promite că va cânta în campanie pentru a transmite mesaje electorale

Mihai Constantinescu promite că va cânta în campanie pentru a transmite mesaje electorale (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru mine, cea mai frumoasă politică se numeşte mediul şi natura. Natura am iubit-o dintotdeauna, o iubesc şi o voi iubi, considerând că, practic, natura este cea care ne-a dat viaţă, iar noi trebuie să facem tot ce putem s-o preţuim şi s-o respectăm. Eu am fost ecologist. Prima melodie foarte ecologică pe care am cântat-o în viaţa mea s-a numit «Iubiţi-ne, că suntem flori». Apoi am scris o melodie - poate vom găsi o soluţie, respectiv cine să o cânte - care se numeşte: «Ultima mea speranţă – natura», a declarat Mihai Constantinescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

El a recunoscut cã încă nu are o strategie de campanie sau un program electoral şi nu s-a documentat cu privire la obiectivele mişcării ecologiste din ţara noastră, dar că va recupera aceste neajunsuri.

"Am o singură armă: Sunt foarte sincer! Nu am nicio strategie, nu m-am gândit la nimic, dar, gândindu-mă că mă întâlnesc pe stradă, în fiecare zi, cu foarte multă lume, cu foarte mulţi oameni care au drept de vot şi care-mi spun ceva deosebit de frumos: «am crescut cu muzica dumneavoastră», poate voi avea şansa să le pot oferi încredere. Vreau să fac ceva. Dacă se va întâmpla această minune (de a ajunge senator – n.r.), până în ziua în care ar fi să ajung acolo, voi avea un program foarte bine pus la punct, foarte punctual", a mai spus interpretul de muzică uşoară.

Totodată, Constantinescu a subliniat riscurile unui blocaj total al traficului rutier şi a indicat ca o posibilă soluţie construcţia de străzi suspendate, idee preluată de la primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.

De asemenea, el a afirmat că va cânta în campanie, acest lucru nefiind o ruşine.

"Printre cântece le poţi spune şi platforma program şi mesaje despre ecologie", a mai spus Mihai Constantinescu.

La rândul său, secretarul general al PER, Radu Munteanu, a afirmat că misiunea electorală a lui Mihai Constantinescu nu va fi uşoară, candidând în acelaşi colegiu cu preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu.

"Este o personalitate cunoscută, poate la fel ca şi Mihai Constantinescu, dar asta nu înseamnă că Dan Voiculescu nu poate fi învins", a susţinut Radu Munteanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici