Mihai Goţiu, despre un incident cu Niculae Bădălău: Am evitat repriza de ”parte în parte” la mustaţă

Vicepreşedintele Senatului, Mihai Goţiu, a relatat, duminică, că ”primul episod de ameninţare” pe care l-a trăit în Parlament l-a avut protagonist tot pe preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, afirmând că atunci a evitat la mustaţă repriza de ”parte în parte” cu liderul social-democrat.

1518 afișări
Imaginea articolului Mihai Goţiu, despre un incident cu Niculae Bădălău: Am evitat repriza de ”parte în parte” la mustaţă

Mihai Goţiu, despre un incident cu Niculae Bădălău: Am evitat repriza de ”parte în parte” la mustaţă

”Nu ştiu ce s-a întâmplat, aseară, la Giurgiu, dar mi-am amintit primul episod de ameninţare pe care l-am trăit în Parlamentul României. S-a întâmplat în Biroul Permanent Reunit de pe 1 februarie, în contextul protestelor din Piaţa Victoriei. Am relatat atunci, aici, pe Facebook, cum după ce l-a numit pe Nicuşor Dan <dobitocul ăla căruia îi dă una>, Niculae Bădălău m-a făcut <golan>... Atunci am evitat repriza de <parte în parte> la mustaţă”, a scris Mihai Goţiu pe Facebook.

El a mai scris că nu este un fan al lui Marin Anton, a cărui implicare în susţinerea proiectului minier de la Roşia Montană în perioada în care era secretar de stat la Ministerul Mediului a criticat-o în numeroase rânduri.

”Cine e curios să caute un pic pe net, găseşte informaţii numeroase despre antecedentele dintre cei doi politicieni, care au cunoscut diferite etape, de ”iubire şi ură”. Acest lucru nu justifică absolut deloc violenţa. Singurul răspuns la violenţa (de orice fel) e justiţia. Iar în cazul politicienilor, justiţia poate fi dublată de sancţiunea publică, la vot”, a adăugat Goţiu.

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

Miercuri seara, Mihai Goţiu a fost lovit de Mirel Palada în studioul unei televiziului, în timpul pauzei publicitare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici