PNL cere excluderea lui Niculae Bădălău din PSD pentru că l-a agresat pe liberalul Anton Marin

PNL cere social democraţilor să se delimiteze de acţiunile lui Niculae Bădălău şi să îl excludă din partid, după ce acesta a fost acuzat de liberalul Mihai Anton că l-a lovit la o nuntă seara trecută.

342 afișări
Imaginea articolului PNL cere excluderea lui Niculae Bădălău din PSD pentru că l-a agresat pe liberalul Anton Marin

PNL cere excluderea lui Niculae Bădălău din PSD pentru că l-a agresat pe liberalul Anton Marin

"Observăm că în PSD agresivitatea a devenit o obişnuinţă, un modus operandi. Cerem actualului partid de guvernământ sancţionarea lui Niculae Bădălău, preşedinte executiv al PSD, chiar exluderea acestuia din partid. Este de neacceptat ca un lider marcant al unui partid politic să agreseze fizic o altă persoană. Dacă zilele trecute fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, Mirel Palada, a agresat fizic un reprezentat al USR, acum a venit rândul unui alt politician tot din zona Opoziţie, dar din PNL. Facem precizarea că deja autorităţile au confirmat că Niculae Bădălău l-a agresat pe colegul nostru Marin Anton, reprezentantul PSD fiind acum cercetat penal pentru lovire", se arată în comunicatul transmis de PNL..

Liberalii cer conducerii PSD să se delimiteze de acţiunile lui Bădălău.

"PNL consideră ca total neacceptabilă atitudinea lui Niculae Bădălău şi constată, din nefericire, că singurul argument al actualei guvernări este apelul la forţă. Pumnul, în realitate, a devenit pentru PSD singurul argument! Facem apel la PSD să nu evite luare unei decizii de sancţionare a lui Niculae Bădălău, agresivitatea nefiind atributul unui partid care conduce România şi care se vrea responsabil. Solicităm PSD delimitarea publică faţă de acest comportament agresiv!", mai transmite PNL.

Niculae Bădălău, preşedintele executiv al PSD, este acuzat de liberalul Anton Marin că l-ar fi lovit, sâmbătă seara, când cei doi ar fi participat la o nuntă. IPJ Giurgiu a deschis un dosar penal, cauza urmând a fi preluată de la Parchetul General.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici