Mihai Tudose, critici la adresa Guvernului: Semaforul cu cinci culori.. toate galbene

173 afișări
Imaginea articolului Mihai Tudose, critici la adresa Guvernului: Semaforul cu cinci culori.. toate galbene

Mihai Tudose, critici la adresa Guvernului: Semaforul cu cinci culori.. toate galbene

Fostul premier Mihai Tudose critică Guvernul pentru că nu a pregătit începerea anului şcolar şi că transmite primarilor să aplice „regula semaforului cu cinci culori, toate în nuanţe de galben-pnl”.

Semaforul cu cinci culori.. toate galbene! De la viaţa în peşteri şi până în cruda realitate contemporană, Şeful de trib pe atunci şi Puterea de azi aveau niscaiva responsabilităţi.... Printre ele, la loc de cinste, era şi să coordoneze activităţile tribului atunci sau ale Statului acum. Să găsească soluţii la probleme! Ce avem noi acum? Un guvern PNL care la orice problemă ce apare, găseşte cel puţin două soluţii. Care se bat cap în cap şi devin la rândul lor probleme mai mari decât problema iniţială. De la închisul spitalelor pentru a rezolva o problemă de sănătate (!!!) până la penibila şi sinistra bâlbâială cu educaţia”, scrie Mihai Tudose pe Facebook.

Mihai Tudose spune că, timp de cinci luni, Executivul a ”manelizat” economia, că a închis bisericile, dar a reglementat ”foarte serios păcănelele” şi că a angajat cheltuieli exorbitante cu măşti vândute statului de către stat.

„De luni de zile tot <rezolvă> guvernul pnl (intenţionat cu litere mici) sistemul educaţional... Evident că <soluţiile> lor au generat alte probleme mai mari. Nu au găsit nicio cale de a rezolva accesul la internet în toooate colţurile ţării, nu există un plan integrat pentru achiziţia de tablete (care cam trebuiau sa fie deja luate şi să înceapă distribuirea lor), ca să nu mai vorbim de faptul că nici profesorii nu stau foarte strălucit în acest sens... Dar au reuşit să <greşească. şi la propunerea-semafor cu cele trei culori care dirijau elevii către şcoală.. aruncând, cu această ocazie, pisica ( sau ce a mai rămas din ea) în curtea autorităţilor locale...”, afirmă fostul premier.

El adaugă că primarul Brăilei a „răbufnit”, spunând că hăţişul legislativ este practic imposibil de aplicat.

„Replica, de la cel mai înalt nivel, a venit prompt: primarul de aceea e primar, ca să se descurce! Şi să aplice ceea ce spunem noi, cei de sus. E drept că încă nu prea am spus tot, dar ministerul sănătăţii <o să> facă normele. Iar ministerul educaţiei <o să> facă programa şcolară. Clar, nu-i aşa.....?!!! Aplicaţi, dragi primari, regula semaforului cu cinci culori, toate în nuanţe de galben-pnl... Pe vremurile invocate la începutul textului, şefii care-şi puneau tribul în asemenea situaţii ajungeau în oala cu supă..Azi nu mai avem <oala cu supă>... Avem urne de vot... unele dintre ele din <Pepsiglas>”, a conchis Mihai Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici