Mihai Voicu: Ungureanu nu figurează în baza de date ca membru PNL şi nu are nicio legătură cu liberalismul

Purtătorul de cuvânt al PNL, Mihai Voicu, a declarat joi pentru MEDIAFAX că premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu figurează în baza de date a partidului ca membru şi nu are nicio legătură cu politicile promovate de liberali.

201 afișări
Imaginea articolului Mihai Voicu: Ungureanu nu figurează în baza de date ca membru PNL şi nu are nicio legătură cu liberalismul

Mihai Voicu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"M-am săturat de aceste aluzii ale domnului Ungureanu şi de acum înainte le voi ignora. Adevărul este următorul, şi este public, îl cunoaşte toată lumea. Domnul Ungureanu este un premier propus de Traian Băsescu, susţinut de PDL şi aliaţii lor din majoritatea guvernamentală", a declarat Mihai Voicu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al PNL, "legăturile lui Mihai Răzvan Ungureanu cu PNL-ul sunt zero, atât din punctul de vedere al apartenenţei birocratice, dar şi din punct de vedere politic".

"Dânsul nu figurează în baza noastră de date ca membru, pur şi simplu. Cu toate acestea, amănuntul birocratic este secundar faţă de realitatea politică. Ce legătură are Mihai Răzvan Ungureanu cu PNL-ul? Ceea ce face el în fruntea Guvernului nu ar face niciodată liberalii. Important este că premierul nu are legătură cu noi prin politicile pe care le promovează, prin modul de comportament, prin actul de guvernare", a ţinut să menţioneze Mihai Voicu.

Întrebat dacă ar putea avea loc în perioada imediat următoare o întâlnire a premierului Ungureanu cu conducerea PNL, Mihai Voicu a răspuns: "Nu. Ce sens ar avea?".

Premierul Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, miercuri seara, la B1 TV, că se consideră în continuare membru PNL, deoarece este autosuspendat din acest partid, şi a spus, zâmbind, că îi cere preşedintelui formaţiunii liberale, Crin Antonescu, să îl invite la o şedinţă a Biroului Politic al PNL.

Şeful Guvernului a arătat că este suspendat din PNL, deci nu poate fi un membru militant, dar că se consideră în continuare membru al acestui partid şi nici nu şi-a pus problema să renunţe la autosuspendare.

"Nu am motive să demisionez din PNL", a spus Ungureanu.

Înbtrebat de ce nu spune că vrea să nu mai fie autosuspendat, ci să redevină membru al PNL, Ungureanu a spus: " Domnule preşedinte Antonescu, vă rog să mă invitaţi la o şedinţă a Biroului Politic al PNL".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici