Mihăilescu vrea să participe la o noua construcţie politică

Senatorul Şerban Mihăilescu spune, într-o declaraţie remisă MEDIAFAX, că experienţa şi expertiza sa nu au mai fost folosite în ultimul timp în partid şi că a decis să se alăture Grupului parlamentarilor independenţi, apreciind că Gabriel Oprea, liderul coordonator al Grupului este un om pe care îl respectă.

31 afișări
Imaginea articolului Mihăilescu vrea să participe la o noua construcţie politică

Mihăilescu vrea să participe la o noua construcţie politică (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"S-a încheiat încă o etapă din viaţa Partidului Social Democrat la care am participat din toată inima", se arată în declaraţia lui Mihăilescu.

El le urează succes colegilor săi dar remarcă faptul că "în ultimul timp experienţa şi expertiza" sa nu au mai fost folosite de către partid.

"Mă alătur grupului independenţilor, nu voi pleca niciodată la un alt partid, pentru că am fost şi rămân un om de stânga", spune el.

"L-am primit pe Gabi Oprea, în urmă cu mulţi ani, în PSD, am lucrat cu el, şi în Executiv şi în partid. Este un om care mă respectă şi pe care îl respect", se mai arată în declaraţia lui Mihăilescu.

"Pentru mine, la vârsta mea, este o nouă provocare să particip la o nouă construcţie politică. Într-adevăr, acum interesul naţional presupune ieşirea din criză economică. Sunt un om care, cu bune, cu rele, îşi iubeşte ţara", conchide el.

Deşi demisia sa survine alegerii lui Victor Ponta la şefia PSD, Mihăilescu a precizat, la Realitatea TV, că decizia sa ar fi fost aceeaşi şi dacă era ales Mircea Geoană.

Mihilescu şi deputatul Ioan Munteanu au demisionat, duminică, din PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici