Mihnea Motoc: Trebuie să desfăşurăm în continuare un efort ferm împotriva flagelului terorismului

Ministrul Apărării Naţionale, Mihnea Motoc, susţine că "trebuie să desfăşurăm în continuare un efort coordonat şi ferm împotriva flagelului terorismului îndreptat împotriva valorilor comune europene", având în vedere evenimentele de la Bruxelles, de marţi dimineaţă.

287 afișări
Imaginea articolului Mihnea Motoc: Trebuie să desfăşurăm în continuare un efort ferm împotriva flagelului terorismului

Mihnea Motoc: Trebuie să desfăşurăm în continuare un efort ferm împotriva flagelului terorismului (Imagine: Silvia Ilie/ Arhiva Mediafax Foto)

"Cred cu tărie că trebuie să desfăşurăm în continuare un efort coordonat şi ferm împotriva flagelului terorismului îndreptat împotriva valorilor comune europene şi care atentează la viaţa tuturor oamenilor, indiferent de naţionalitate sau convingeri", a transmis ministrul Apărării Naţionale printr-un comunicat de presă.

Totodată, acesta transmite "condoleanţe familiilor îndurerate ", dar şi "un mesaj de compasiune şi solidaritate omologului meu belgian, domnul ministru Steven Vandeput".

Mesajul ministrului Apărării Naţionale vine în contextul în care marţi dimineaţa au avut loc mai multe explozii la Bruxelles, la aeroportul Zaventem şi la două staţii de metrou. Bilanţul total, până la ora transmiterii acestei ştiri, fiind de 23 de morţi, relatează postul belgian VRT, citând serviciul de pompieri din Bruxelles.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici